sestdiena, 2014. gada 26. aprīlis

15.diena (26.aprīlis)























http://filmix.net/dramy/10784-esh-molis-lyubi-eat-pray-love-2010.html

Noskatījos šo filmu un visas filmas garumā vilku paralēles ar galvenās varones iekšējām sajūtām. Filma manuprāt lieliska ir daudzas lietas par ko tā liek domat un pārdomāt. Filma par to kā viena personība nonāk līdz brīdim kad smaida pat "aknas", kad izejot cauri sevis izzināšanas procesam tu beidzot sāc dzīvot. Dzīvot priekš sevis un saskaņā ar sevi.
Es vienmēr priecājos par cilvēkiem kuriem viss ir nepiespiesti kuri prot dzīvot viegli un tik daudz nedomāt. Vai kāds man varētu to iemācīt? Ko darīt brīdī kad gribas iegrimt pārdomu mutulī labi zinot, ka neko labu tas tāpat nedos! :)
Es novēlu katram no mums dzīvot saskaņā ar savu iekšējo pasauli nevis ielikt sevi vispārpieņemtajos rāmjos.
MĪLIET SEVI!

5 komentāri:

  1. Sveika Evita...

    Ļoti patīk tava doma katru dienu rakstīt par labo, jauko kripatiņu laimes no savas ikdienas. Zinu, zinu šis pasākums ir daudz aprunāts,apraksts, kā Paldies dienasgrāmata utt. Arī es tādu pa laikam vakaros ielienot gultā parakstu, bet!!??- vienmēr pēc pāris dienām apstājas..
    Bet ieraugot, ka kāds to raksta blogā, nolēmu sekot ierakstiem un varbūt pievienoties un arī savā blogā rakstīt laimes kripatiņas... nezinu tik vai saglabāt tādu nosaukumu, jo tas jau tava bloga - padomāšu ;)

    Lai jauka diena un šodien Tev lai ir liela laimes kripata, ne kripatiņa :))

    Sandra

    AtbildētDzēst
  2. .. un jā.. šis ieraksts ir ā adgādinājums,noskatīties šo filmu :) jo joprojām to neesmu noskatījusies līdz galam.. nevarēju savienot izšūšanu krustiņos un šo filmu.. jāmēģina adot, jo tā vienkārši pie tv sēdēt nemāku :(

    AtbildētDzēst
  3. Vēl var arī grāmatu paņemt, palasīt. Tā ir tā sadalīta īsās nodaļās "pērlītēs", ka kaut vai katru vakaru var pa 1-2 palasīt. Es jau kādu trešo vai ceturto reizi lasu cauri :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai vari precīzu grāmatas nosaukumu uzrakstīt? Mani tas patiešām interesē, jo filma mani pilnībā paņēma savā varā.

      Dzēst
    2. Elizabete Gilberta "Ēd, lūdzies, mīli".
      Angliski attiecīgi "Eat, pray, love".
      Man mājās ir latviski, Zvaigznes izdota mīkstos vākos. Ja neatrodi citur, varu aizdot savu versiju, bet tad uzraksti krustiņlapā vēstuli :)

      Dzēst